Hazard, Türkiye Ligi'nden Real Madrid'den ayrılma teklifi aldı

شارك المقال :

 Hazard, Türkiye Ligi'nden Real Madrid'den ayrılma teklifi aldı

Hazard, Türkiye Ligi'nden Real Madrid'den ayrılma teklifi aldı


 Türk Fenerbahçe yetkilileri, Real Madrid'in orta saha oyuncusu Belçikalı yıldız Eden Hazard'ı gelecek yaz Mercato'daki kraliyet kulübüne katılmaya ikna etmek için ikinci kez müzakere kapısını yeniden açmaya karar verdi.


 Eden Hazard, yaz aylarında Real Madrid'den bedelsiz olarak ayrılmanın eşiğinde.


 Belçikalı Eden Hazard'ın Real Madrid ile Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor ancak İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti liderliğindeki oyuncu, bu sezon Al-Maringi'nin oynadığı 41 maçın sadece 7'sinde forma giydi ve eğer kalırsa Sezon sonuna kadar maçların %10'una ulaşamayan Uluslararası Federasyon, serbest kalmasına izin veriyor.


 Fotomac'ta yer alan habere göre Türk ekibi Fenerbahçe, Real Madrid'in orta saha oyuncusu Eden Hazard'ı 2023 yazında kadrosuna katmak için yeni bir teklifte bulundu.


 Gazete, Fenerbahçe yönetiminin geçtiğimiz Ocak ayında Eden Hazard'ı kadrosuna katmaya çalıştığını ve Real Madrid yönetimiyle şimdiden anlaşmaya vardığını ancak Hazard'ın Türkiye Ligi'nden ayrılma fikrini reddettiğini de sözlerine ekledi.


 Gazete, Fenerbahçe yönetiminin, özellikle oyuncunun Real Madrid'den ayrılmak istememesi nedeniyle Eden Hazard'ı saflarına katılmaya ikna etmekte zor bir görevle karşı karşıya olduğunu doğruladı.


 Ve Eden Hazard, kraliyete katılmamaya devam ederse önümüzdeki yaz Real Madrid'den ayrılmakla tehdit edilen oyunculardan biri olabilir.

ليست هناك تعليقات